Vi gör din arbetsplats bättre

365 dagar om året gör vi oss klara att gå till jobbet för din skull. Vi torkar 590 miljoner kvadratmeter golv, sköter om 4 miljoner kvadratmeter grönytor, tar hand om mer än 900 fastigheter.
Vi går till jobbet glada för att göra vardagen bättre för de tusentals människor vi servar varje dag. Vi är 9000 medarbetare med olika specialkunskaper, kön och nationaliteter. Vi är Förenade Koncernen.

För din skull

Vi vet att det viktigaste på en arbetsplats är att personal vill vara där och trivas att vara på densamma. Lokalerna skall vara funktionella och rena, kaffe skall finnas tillgängligt, tvål och papper skall alltid finnas på en toalett. Vi kan detta med att öka trivseln på en arbetsplats genom att göra det vi är bäst på. Hålla rent, fylla på kaffe, toapapper, tvål, diskmaskinen och mycket mer. Vi ser till att du som valt oss som partner, får tjänsterna utförda i tid och på rätt sätt. Vår personal är lyhörd mot dig och dina medarbetare och hjälper till att fixa det där lilla extra som vi alla behöver ibland.

Vi gör mer än rent

Kärnan i vår verksamhet är städning och fönsterputsning, men vi arbetar hela tiden med att bredda vårt tjänsteutbud, med vaktmästeri, fastighetsservice och kontorsservice, allt för att det skall underlätta vardagen för dig och dina medarbetare. Vårt mål är att kunna ge dig en bättre arbetsdag, lokalerna är rena samt kringservicen fungerar väl och där du i stället kan fokusera på din kärnverksamhet.

 

 

Kontakta oss

Kontakta oss

Du är välkommen att ringa till oss på
telefon: 040-601 81 50

Skicka e-post