rekryteringsprocessen

När du söker jobb hos oss

Du söker jobbet via vår rekryteringsdatabas under "lediga jobb" på hemsidan. När du skriver din ansökan och din CV ber vi dig tänka på att skräddarsy den information du ger oss till just det jobb du söker. 

Efter ansökningstidens utgång
När vi har mottagit din ansökan får du inom en vecka en bekräftelse på detta. Bland alla ansökande väljer vi ut 5-7 personer som vi vill träffa för en första intervju, på basen av kvalifikationer och erfarenhet.

Intervjuer och personlighetstest
Vid första intervjun fokuserar vi på din yrkeserfarenhet och eventuellt utbildning, samtidigt som du får mer information om både företaget och jobbet. Går du vidare kallas du till en andra intervju, där vi koncentrerar oss på din personliga kompetens och lämplighet för just den roll jobbet skulle kräva av dig. Som ett komplement till intervjuerna använder vi oss av personlighetsanalyser.

Det som slutligen ligger till grund för vårt val av kandidat är en kombination av det intryck vi fått av dig under intervjuerna och dina kvalifikationer.

engagement och närhet

Vi är ett team

Som medarbetare i Förenade Service arbetar du i en organisation där man vet att medarbetarna är företagets viktigaste resurs. Det är medarbetarna som har byggt upp den koncern vi är idag. Du kommer snabbt att märka att dina kollegor delar din entusiasm för vår verksamhet, och att de välkomnar dina idéer. Konstant utveckling är en av kärnorna i vår företagskultur, där kundernas dynamiska behov alltid står i fokus.

Närhet till medarbetaren är ett centralt element hos Förenade Service. För oss innebär närhet att dels att medarbetaren känner till och efterlever företagets motto: omtanke, vänlighet och service.

Förenade Service eftersträvar att vara en stimulerande arbetsplats, där du som medarbetare hela tiden utvecklas, både när det gäller nya arbetsuppgifter och ansvar. Alla medarbetare har regelbundna utvecklingssamtal med sin närmaste chef, där man gemensamt diskuterar medarbetarens behov av kompetensutveckling, internt såväl som externt.

Förenade Service tillhandahåller kontinuerlig utbildning för medarbetarna, inom ramen för en utbildningsenhet som drivs i egen regi, med såväl externa som interna utbildare.

Att du tycker om och får uppskattning för det arbeta du utför är viktigt för att du ska må bra på jobbet. Förenade Service vill gärna hjälpa dig öka dina förutsättningar att bli så bra du kan bli.

Vi tror att den sociala samvaron är viktig för trivseln på arbetsplatsen och därför arrangeras allt från gemensamma konsertbesök till sommarfester, utflykter och julfester. Dessa sociala aktiviteter brukar vara mycket uppskattade. Även i vardagen ser vi till att alltid få tid över för umgänge och en pratstund.

Vi vill att du ska må bra och därför erbjuder vi dig som medarbetare bättre möjligheter att hålla dig i form, genom vår friskvårdspeng.